Muharrem BOZKURT - Okul Müdürü

Muharrem BOZKURT - Okul Müdürü

1993 yılında mesleki hayatına İstanbul’da başlayan okul müdürü Muharrem BOZKURT, Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesinde tamamladı. 1994 yılında İstanbul Üniversitesi  Deniz Bilimleri ve İşletmeciliği Enstitüsü’nde Tezli Yüksek Lisansını tamamlamıştır.
            İstanbul’un farklı ilçelerde öğretmen, müdür yardımcısı ve müdürlük görevlerini yürüttü. Görev yaptığı okullarda sportif, kültürel ve akademik başarıların ekip ruhuyla yükseltilmesi ve projelerle desteklenmesine önem veren çalışmalara imza attı. Avrupa Birliği Erasmus Projeleri kapsamında pek çok Avrupa ülkesindeki Eğitim çalışmalarına katılmıştır.

       Borsa İstanbul Anadolu Lisesinde de e-twinnig projelerinde Ulusal ve Avrupa kalite etiketi alan projelerin üretilmesi, Harezmi Eğitim modeli uygulama etiketi, AB Erasmus Akreditasyon programına katılım hakkı, Sportif müsabakalarda Türkiye dereceleri, Tübitak 4006 Bilim şenlikleri, Teknofest 2023 Standı, Tiyatro yarışması istanbul derecesi, Kardeş okul projesi, Müzik gurubu yardım konserleri gibi pek çok etkinliklerle alanında uzman yönetici, öğretmen ve yardımcı personelleriyle fark yaratan Borsa İstanbul Anadolu Lisesinde halen görev yapan okul müdürü Muharrem BOZKURT Evli ve 3 çocuk babasıdır.